Diane den Dunnen-Nout

Ik ben accountant in de controlepraktijk bij New Vision Groep, ben 28 jaar, getrouwd met Hendrik en moeder van Lorenz.

Na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik in 2007 gestart met de opleiding tot registeraccountant aan Nyenrode en gelijktijdig gestart met werken. Ik werk vanaf 2011 bij New Vision Groep en ben in 2016 als RA afgestudeerd. Ik verricht met name wettelijke controles bij MKB-ondernemingen in de automotive branche.

Mij sprak en spreekt de diversiteit, eigen verantwoordelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden (o.a. vaktechnisch) en flexibiliteit het meeste aan. Ik mag in de ‘keuken’ van veel bedrijven kijken. Door gericht te zijn op automotive kan ik me specialiseren en waarde toevoegen, doordat ik het ‘verhaal’ achter de cijfers beter kan interpreteren. Automotive is heel divers, handel en dienstverlening.

Ik ben geïnteresseerd in de toekomst van het beroep, waaraan ik naast mijn werk een bijdrage wil leveren door middel van mijn bestuurslidmaatschap van de NBA Young Profs. Daarnaast wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van accountants van de toekomst door middel van het zijn van corrector bij Nyenrode. NVG ziet daar de toegevoegde waarde voor mijn persoonlijke ontwikkeling ook van in.

Wat ik minder leuk vindt zijn de soms langere reistijden in ons drukke Nederlandse verkeer.

Ik heb een afwisselende job. Iedere werkdag is weer anders, dat komt door een divers takenpakket en de verantwoordelijkheden die ik heb. Ik werk afwisselend bij de klant of op kantoor. Daarnaast werk ik weleens vanuit huis, als dat planningtechnisch beter uitkomt.

Heb je nog vragen aan me, stuur me dan gerust een e-mail via d.nout@newvisiongroep.nl